Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är kärlek, min vän






Har du känt mandarinens doft

och

tänkt på mig


Vi lyssnar på en längtan

som

gömts inom oss


I våra kroppar

är himmel

som omfamnar jord


Vart än jag beger mig

med vinden

skall du veta

att hämta mig åter


Detta är kärlek, min vän







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 727 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-12-26 15:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbara rader...
2008-12-27

  aol
underbar äkta kärlek kram
2008-12-27

  Eaglemountains VIP
Detta är ÄKTA KÄRLEK .....underbart ...
2008-12-27

  JNI
Oj, så vackra rader och får mig stum av drömmar som smeker min själ till ro och hopp om åter få drömmar till verklighet ..
2008-12-27

  dalida_bl
"Har du känt mandarinens doft och tänkt på mig???"

....!!!Det finns många sanningar i en doft....!!!
*tack för påminnelsen *
2008-12-26

  Cosmic Johanna
Mycket vackert för sinnena, gillar dina dikter
2008-12-26

  albertina
vi lyssnar på en längtan
som gömts inom oss
i våra kroppar är
himmel
som omfamnar jord.
yes detta är verkligen kärlek.
sprött
och vackert
precis som det ska vara
2008-12-26

  Eva Langrath VIP
Kärlek andas din text.

Eva
2008-12-26

  Carola Zettergren
Finstämt om kärleken!
2008-12-26

  Mona*
Härliga kärleksord
2008-12-26

  anits VIP
Mycket vackert min vän
2008-12-26

  Lejonhjärtas poesi
Underbara är dofterna av kärlek och detta är vackert!
2008-12-26

  Gronia
Mycket fin beskrivning av kärleken.
2008-12-26

    Ken Cassel
Så vackert så

Kramar
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic