Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon ting nytt

bara några timmar kvar

sen är julen över för envar

lördag, söndag,

måndag och tisdag

onsdag sista dagen

detta år -08

vad hände ? något nytt ?

kanske tiden bara har flytt

och ändå gjort sitt

med dunder och brak

raketer med fart

2009 välkomnas in

med spänning

med hopp

kärlek och lycka

önskningarna

som kanske

detta år faller in 

GOTT NYTT positiva tankar




Övriga genrer av maryann
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-26 17:55



Bookmark and Share


  fågel grå
Kommande år blir bättre..
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann