Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och gick in i stenen


Vände jag
och gick in i stenen
blev ett grått ansikte mot vinden;

trastar skulle gärna sitta vid mina fötter
mossorna hölja mig med en värmande rock.

Årstider
skulle kasta löv och blommor.
      




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-26 22:43



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Att gå helt upp i något - blir ett med stenen. Vackert beskrivet!
2008-12-27

  vera gade VIP
Här har du lämnat en dikt med tyngd och en stor bukett blommor- som vi gläds åt!
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP