Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns så nära..men jag håller ett avstånd för min egen osäkerhets skull...


Jag har en vän..... som ingen vet om...men jag tror att hon förstår vad jag känner



Hon är mig närmast
varför vet jag inte
men hon har nått som
jag behöver
Nära

Hon bär på tårar
som jag inte känner
och jag frågar inte
vilka sorgdräkter som tär
i det innersta
behöver inte höra
för att veta

tomheten

i hennes själ
hjärtat gråter
fruktan
för rädslan utanför

Vet hon att jag
finns
som bomull
kring hennes verklighet
även då hon drömmer
Lycka
i varje fall

Vi är mer lika än vi vet
hon läser mina ord
tankar och känslor
och det är hennes
precis som mina
innersta


förtroligt


Jag har en vän
som ingen vet
men hon vet mer
Nära
och ändå så långt ifrån
finns hon här




hos mig




Fri vers av pussflufftess
Läst 593 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-12-26 23:55



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Härlig text om ens innersta...rädslor, osäkerhet varvat med rådslag...
2012-10-13

  devilsangel
Underbart!
2008-12-28

    Delvis
Detta är musik!
Skriver du möjligtvis låttexter? kram
2008-12-28

  Blodros
Mjukt..
fallande..

är dina ord.

som snöflingor en vinterkväll.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet