Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte ha dig närmre än såhär....





riv inga murar

som inte är

dina.




Fri vers av Solstorm
Läst 509 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-03 16:00



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
åh det här älskar jag.
så nära enkelt och fantastiskt.
jag behåller den här någonstans inuti...
2009-01-05

    eventualiteter
AH, du är så bra !
2009-01-04

    MaryMo
Lånar din text för min demonstrationsskylt på första maj... jag har aldrig demonstrerat förr, för något, men detta... kort, kärnfullt och viktigt!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm