Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten fundering kring vännernas placering
Ibland förändras positionerna......



Var är vännerna

 

cirklar de

på himlen

som väntande gamar

 

går de runt

som skrattande

hyenor outtröttliga

i sin längtan efter att få

hugga in

 

eller är de

rentav som en

solvarm hand

i ryggen

alltid redo att

värma




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-27 09:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, i nöden prövas vännen...
2008-12-29

  Gunilla VIP
.... solvarm hand
i ryggen ....
Underbar beskrivning
av vänskap
som ger både
stöd och frihet
att gå vidare!
2008-12-28

  * Ammi *
vänner är såna som aldrig försvinner ..oavsett .. vad som händer, tror jag
2008-12-27

  Eaglemountains VIP
en av vännerna är här, jag har bara varit lite osynlig sista dagarna .....
2008-12-27

  Eva Langrath VIP
Klok fundering, i nöden visar det sig vilka som är ens verkliga vänner.

Eva
2008-12-27

    sunnanvind
Ibland så kan det vara förvirrande...är de borta?!, eller rent av så är den där solvarma handen där, inte långt borta alls, alltid redo... hoppas det sista!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP