Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dimension


Jag visste redan då
vid blomstrande öar
i vågors svall
att inget är för evigt


Men förträngningen
är en slags gåva


Då, i en öppen bil
på en oemotståndligt
rak väg i högsta fart
med havet åt vänster

Vi körde nästan av i 190
men vi skrattade bara
för att senare göra stor sak
av taskiga fickparkeringar

Nu är jag på väg
in i en ny dimension
jag tror den kallas
bitterhetsfasen
Den varar från dag x
tills döden tar vid




Fri vers av Al Lanzon
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-27 12:06



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tungt i sin förändring...
2009-01-04

  Blåbäret
vissa delar av livet passerar i hög hastighet, de där stunderna man vill hålla för evigt...men tyvärr är det stundernas baksida som håller en fången tillsammans med bitterheten och modfälldheten...tills man vågar igen, om man vågar igen...
2008-12-27

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-12-27

  Eva Langrath VIP
Bitterhetsfasen har sin tid och efter den väntar en annan tid.
Låt den finnas, kretsa runt men inte bygga bo.

Eva
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon