Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril



efter ytterligare ett av mina sekel
miste jag fjärilen

fingrar runt mitt hjärta

kylan utanför
jag har missat
och fortsätter

färgglada vingar
lyfter högre




Fri vers av abbe nilsson
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson