Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRMANDE

en värmande pirrande känsla

oooohh den stannar kvar

ännu en stund

fortfarande......

så värmer du mig

ett hopp så stort 

 som tändes upp

en tanke som föddes

jag har något

som andra kan se

tillföra och dela

det sjuder

det bubblar

av lyckosam glädje

oj en sporre

nu ska jag dela o ge




Fri vers av maryann
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 13:07



Bookmark and Share


  klio
Jag blir glad när jag läser den här texten. Mycket fint skrivet tycker jag...
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann