Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya dag






När min dag är ny Gud

då vill jag inte röra den

förrän Du har hållit den i dina händer.

och välsignat den med Din kärlek

innan Du bryter den i timmar

i minuter, och i sekunder

som Du en gång bröt brödet

Låt min dags välsignade bitar

fylla tomrum hos någon...




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 515 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-12-27 13:10



Bookmark and Share


    Saulus
Strålande!!

Både sant och vackert!
2009-01-03

  Cosmic Johanna
Underbart vackert och nära det gudomliga och ödmjuka.
2009-01-02

  Annette Andersson
En helt underbar bön att börja varje ny dag med! *applåd*
2008-12-29

  Maria T
Jag har inga ord Michaela
Tårarna kommer
Dikten berör mig så starkt
2008-12-29

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och ömsint skrivet.
2008-12-29

  friheten
Så vacker skriven, och GRATTIS!!!
2008-12-29

  Vilsen Annette-hittar vägen
En bön av kärlek till andra...mycket vackert och från hjärtat.
2008-12-29

  Elaine.S VIP
Just nu, just här, var det ord som jag behövde få läsa. De hamnar här och gör så mycket gott för mig denna dag:))

Som en fin bön att börja varje dag med, dina ord flödar av omsorg i sin innerliga tro...
2008-12-29

  Sladjana Zubcevic
Så vacker bön.
2008-12-29

  Yvonne
Vacker bön skriven på ett ovanligt sätt - innan dagen BRYTS i timmar, minuter och sekunder. Gillas. Applåd.
2008-12-28

  devilsangel
Så vacker bön, ryser av läsningen...
2008-12-28

  Bibbi VIP
Helt underbar bön vid en dags början.
Bokmärke.
2008-12-28

  anits VIP
En fin bön till den nya dagen
2008-12-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Ja, låt en välsignad dag fylla vårt tomrum... Vackert, tycker vännen Fredrik
2008-12-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dag upplyfft
på detta sätt
kan väl bara
sluta på ett
sätt, att allt
känns bra
och och
så lätt!
2008-12-27

  Rachel Roth
en fin bön att börja en ny dag med
Tack!
2008-12-27

    eva m h
En hjärtlig bön.
2008-12-27

  jardan
Vad jag tycker om de avslutande raderna, behövde dina texter idag.
2008-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart!
Heja, Michaela!
En dag i Herrens gårdar är bättre än eljest tusen.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius