Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig medan jag lever






Kom

och

ta min hand


Jag vill springa med Dig

genom livet igen


Kom

Jag vill kyssa

dina vackra ögon


Jag vill kyssa

dina vackra händer


Jag vill kyssa

din vackra själ


Jag vill kyssa ...


Kom

Jag vill vakna med Dig

i en annan bättre värld

utan smärta


Kom

och

älska mig

som jag är


för att


Livet är för kort


därför

älska mig

medan jag lever





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1038 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-12-27 15:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Javisst är det en sådan text som gör en sällskap in i det nya året !
2009-01-02

  Cosmic Johanna
Vacker vädjan...
2009-01-02

  Elaine.S VIP
Ibland är det så viktigt att fånga stunden....ett förlorat ögonblick kan förändra allt, visdomsord från dig...
2008-12-28

    CamillaN
Vackert skrivet.
Applåder!
2008-12-28

  dalida_bl
hitta vägen och berätta sanningen....*ler*...
2008-12-27

    ej medlem längre
Naw.
Så vackert skrivet.
2008-12-27

  Blåbäret
vackert...här och nu är det enda vi har så låt inte tillfället gå förbi...
2008-12-27

  anits VIP
En sådan vacker poesi
2008-12-27

  Fånga dagen
vackert och finstämt nära
kram ak
2008-12-27

  devilsangel
vackert! man har bara en chans i livet och ingen vet hur långt det är...
2008-12-27

  aol
älska mig medan jag lever en poesi som inte kan sägas bättre
2008-12-27

  * Ammi *
vacker önskan vännen
kram
2008-12-27

  JNI
Jaa, den är såå vacker !

precis som livet skall vara, samma som att vi skall älskas precis för dom vi är ..
2008-12-27

  friheten
Bra skriven, håller med dig att man ska älskas medan man livet, livet kan tas ifrån när som heslt, tyvärr
2008-12-27

    Al Lanzon
Mycket snyggt skrivet!
Och positivt!
2008-12-27

    ej medlem längre
Fint, Sumeja!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic