Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går kärlek att förstå?

Ingen lycka är för evigt
ingen kärlek fri från fel
alla vill vi hitta rätt
alla spelar samma spel

Inget val ingen ryggrad
inte ett spår av fantasi
endast ödet bestämmer
vem du blir förälskad i

fria viljan är en myt
och kärleken likså
för vad kan vara verkligt
som vi inte kan förstå?




Fri vers av caasandra
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-27 19:48



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra skrivet!

Gillar dysterheten i att kärleken är en myt, det får en att tänka efter liksom. Vad är kärlek?
2009-04-10

  Burn
Jag anar en viss dissonans i förhållandet till kärleken här, eller iaf ifrågansättande av en del betingelser. Men du har hittat jämna rader i stroferna, vilket förmedlar en tät känsla, som jag uppfattar som en starkt sammanhållen person bakom detta.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra