Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som om du inte kan se


Tid


hur mycket
tid
behöver du
för att älska
så som du sa att du
drömt
men aldrig förglömt

Vi har all tid i världen
var ditt ständiga försvar
och en kyss på min pannan

Att vi finns är inte
samma
som att leva
varje andetags
sekund

vi har all tid

Att känna
kärleken kring
våra sönderrivna själar
virvla fjädervingar lätt
på vilande ögonlock
somna

vi har all tid

Att skriva våra liv
i sand betong trä
alla världens hav
eller vad du vill
när som helst
bara det skrivs

Vi har all tid
var ditt ständiga försvar
och en kyss på min panna
som om du aldrig
kunde komma närma

vill vara tiden med dig
inte sen och då
kanske eller någonsin
andas
din puls

i varje kyss
inte på min panna
vilandes på
mina läppar
nu

för jag har inte all tid
det är mitt försvar




Fri vers av pussflufftess
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-28 12:11



Bookmark and Share


  Blodros
gillar den här..det där att fånga ögonblicken, stunderna, för sen kommer aldrig..
Mmm, tycker om!!
2008-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Ingen har det.
Men många använder det som en ursäkt.
Allt är en prioriteringsfråga.
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet