Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken man fått

 

kärlek kan bli

lärlek

om den förvaltas väl

 

kärleken man fått

dör inte

går inte upp i rök

sinar inte

den finns

 

kanske blir den

en knopp

ett nytt hopp

 

väntar på

tillfället att

 

blomma en enda gång till

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-28 17:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppfull text.
Applåd!
2008-12-29

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, vilken härlig text. Den gör mig glad och hoppfull.
2008-12-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dikt man faller
för den lär och bär
att hoppet aldrig dör
2008-12-28

  Teresia Ridell
Faller pladask för sista stycket "väntar på tillfället att få blomma en enda gång till".
Underbart, hoppfullt, vackert !
2008-12-28

  Sladjana Zubcevic
"kärleken man fått

dör inte

går inte upp i rök

sinar inte

den finns"
Vackert skrivet.
Kram
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP