Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha vind i seglen, min älskade vän!







Det finns mycket av dig

i mitt hjärta


Mitt hjärta har blivit vind

och

börjat blåsa


Jag har kommit

med vinden

och

jag färdas

med vinden


Detta är vägen till min själ ...


Ödet liknar vinden

som lämnar vind för våg


Ha vind i seglen, min älskade vän!




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1000 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-12-28 17:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
vackert!
2008-12-29

  Michaela Dutius
vackert...mitt hjärta har blivit vind,...underbara ord i en suveränt vacker dikt
2008-12-29

  Eaglemountains VIP
En vacker kärleksförklaring till en älskad vän, direkt från hjärtat .....
2008-12-29

  Losnall
Vad finr, du skriver så att jag verkligen inte förstår, men jag gillar det jag läser!
2008-12-29

  JNI
du skriver verkligen så vackert !!
hoppas det får blåsa mest varma vindar i dina segel :)
2008-12-28

  Regular
mycket bra!
2008-12-28

  anits VIP
Underbart om vinden
som för dig åt olika håll
2008-12-28

  Carola Zettergren
Helt underbar poesi...med vind i seglen!!!!:)
2008-12-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Nog känner jag en längtan här.....
Vinden kan vara metafor för så mycket. Men här tror jag bestämt att det handlar om något/någon som väntas o längtas efter.
Bokmärker
2008-12-28

  Cosmic Johanna
Vackert med vinden som vän...underbar dimension i dikten...
2008-12-28

  Alfie M
Vind, frihet och framtid.
Känns som om någon är på väg...
Du?

Fint.
2008-12-28

    ej medlem längre
Vissa varma vindar är skönt att låta sig drivas framåt av. Skön ordkonst
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic