Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Sumeja


Smärta möter smärta

 

det är här

just här på poeter.se

man kan utgjuta sitt

svarta mörker

 

här möter

smärta smärta

här möts man

alltid av

 

människovänner

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-28 18:53



Bookmark and Share


  friheten
Bra skriven och sann är orden
2008-12-29

  Bibbi VIP
"Djup ropar till djup..." Psalt. 42:8
Bokmärke.
2008-12-29

  KristinaE
.. vackra ord om livet som det är - delande i och av livet är så oerhört viktigt!
2008-12-28

  Sladjana Zubcevic
Tusen tack för dina vackra och varma ord min vän.
De värmer...
Jag ska stanna med Er mina vänner.
Kram
2008-12-28

  Njord
Man möts på poeter. Och får läsa andras poesi Det är givande
2008-12-28

  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst är det så och även glädje kan möta glädje, Viktiga ord!
2008-12-28

    Erika H
Ja, här finns det människor bakom. Även om man vill vara anonym så behöver man inte dölja sina känslor.

Smärta är inte fult. Smärta i sig själv är ett tecken på att man lever djupt. Och hur kan något sådant, även det svarta, vara annat än vackert?

Fint skrivet till en poetvän.
2008-12-28

    ej medlem längre
Javisst är det underbart att vi har det så bra här på poeter.se:)))
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP