Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns människor

 

det finns människor

som alltid

saknar tröst

som även

när trösten finns

ändå saknar den

 

kanske fick de aldrig

någon när de var helt små

kanske fanns det trauman

som skapade dem så

 

men låt oss ändå

ej förtröttas i vår vilja

att sorgerna förhindra

att försöka lindra

 

vet att det finns människor

som behöver dig

som måste få din tröst

behöver vila vid ditt bröst

 

har du sett

att deras tårar

aldrig torkar

att deras hjärtan alltid

är så överfulla

att de rinner över

fast de själva tröst behöver

 

har de mer kärlek

åt alla är det kanske

för att de vet

hur det är

att ständigt längta efter

 

tröst




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-28 21:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Orden skär genom märg och ben...
Bokmärke.
2008-12-29

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbart känslosamma och viktiga rader
2008-12-28

  Regular
denna tyckte jag var jättebra...tveeggad som få
2008-12-28

  Sladjana Zubcevic
"har du sett

att deras tårar

aldrig torkar

att deras hjärtan"
Underbart skrivet min vän.
Kram
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP