Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skepp som mötas

 

vi är de skepp

som mötas i natten

de som seglat vilse

i dimman

 

utan navigeringens

stjärnhimmel

seglade vi vilse

om vi inte mötts

 

vi är de skepp

som räddar varandra

som lindrar vår smärta

vi är

 

varandras medmänniskor




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-28 23:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbara ord.
Bokmärke.
2008-12-29

  Mr Lindemann VIP
I varlig väntan på ett möte med en människa
träffas vi i minnena av den tid som är

Fyllda av längtan går vi emot varandra och önskar dela den andres värld för att se sig själv i den
2008-12-29

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ord med känsla och värme, som vanligt från fina dig.
2008-12-29

  Eaglemountains VIP
skönt att ha medmänniskor, med samma problem .....så man kan hjälpas åt att lindra varandras smärta .....
2008-12-29

  Njord
Så fint skrivet. Skeppen möts om de råkar befinna sig på samma kurs Ibland blir det perfekta möten och ibland inte.
Vacker text.
Kolla stavning i andra strofen sista raden
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP