Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


Stillhetens kyla

 

stilla låter morgonen

frosten

lysa min väg

 

vindlös kyla

annars 

sällan här

 

frusen mark

bär

mina steg

 

stillhetens

kyla

värmer hjärtat




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-29 11:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
vacker beskrivning passande till lika vacker bild ....stillhet råder ....
2008-12-29

    ej medlem längre
Men oj så vackert beskriver du morgonens vindlösa kyla med frost!
Gillar uppställningen med få men välvalda ord:)
2008-12-29

  Njord
Fint skrivet med vacker bild som passar bra till texten.
Vindlös kyla sällan här bryter väl mycket mot de andra mjuka fina raderna. Kanske gå att formulera om lite?
Men detta till trots så gillar jag alla verserna. Det är din dikt
2008-12-29

  Sladjana Zubcevic
"stillhetens

kyla

värmer hjärtat"
Vackert!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP