Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften utav vatten

Kanske är kärlek som doften utav vatten
när vatten flyktar fritt
bubblar porlar pulserar utan styrning

när vi försöker styra begränsa vattnet
och dess rörelser
så blir det hårt och liksom metalliskt
sterilt utan doft och liv

vi söker den levande doftande kärleken
men vi försöker fånga begränsa och ibland låsa kvar den

från att kanske börjat som levande doftande
så låser och begränsar vi den
till steril utan doft




Fri vers av RogerIvan
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-29 18:45



Bookmark and Share


  Ebba N.
Sätter verkligen igång filosofhjärtat hos en.
Skitbra, Tack för asbra läsning.
2009-06-25

  Carola Zettergren
Vatten och kärlek, mm jag tänker mig kärleken som ett rörligt otyglat hav...absolut!
2008-12-29

  Ilona _L
Mmmm... lite sublimt så där flytandes förbi.
Eller som ett vattenfall kanske!
Tänkvärt!
Allt stillastående och inkapslat blir ju unket.
Snyggt skrivet!
2008-12-29

  Lena Krantz VIP
Det är sant....kärlek skall vara som en porlande virvlande bäck..

uppspolat i handfatet blir det inte lika kul s a s!

;o)
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan