Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under älven


det droppar från taket
rinner längs väggarna
porlar ner i min säng

kölden mot huden
trycker över bröstet

fuktigare
tyngre andetag

det slår droppar mot ansiktet
strömmar längs kinderna

blunda och håll emot

tyst tyst tyst
fortsätter det bli tyngre
bli fuktigare
bli svårare att andas

jag fryser
kurar ihop mig

skapar en vattenpuss
runt mig i sängen
min kropp - en ö
av känslor


ett litet hav av skuld
















Fri vers av astranova
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-29 21:28



Bookmark and Share


    Janniqa
Oh, vilken kall känsla den ger...men jag tycker de e en häftig känsla den förmedlar, alltså på ett positivt sätt :-)
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

astranova
astranova