Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har glömt bort hur man flyger

 

Jag har glömt bort hur man flyger

mina armar känns avhuggna

och min själ instängd i ett trasigt skal

 

Jag är fastkedjad vid något som inte syns

beroende av något som inte finns

och mår dåligt av något som jag inte längre minns

 

Jag har glömt bort hur man flyger

mina armar känns avhuggna

och min själ är fångad i ett trasigt skal

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-29 22:53



Bookmark and Share


  Anna*
Låter som om du beskriver PTSD. Posttraumatisk stress. Känner igen mig i det du skriver, men har fått uppleva att kedjor kan brista och friheten återerövras. Bra skrivet!
2010-01-24

    Issand. VIP
en fin liten text det här :)
gillar att upprepningarna
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad