Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att våga be någon annan.




jag ber vem som helst
egentligen
att bara omhänderta
hålla mig
hålla om mig
håll av mig
plocka upp
alla mina delar
värma mig
i en famn
gjorda för
trasiga lockar
och fallna
ögonfransar
bara
ta mig till en plats
där inga händer
hållt en frusen kropp
så hårt, hållit fast
där ingen lämnat
spår inuti
och utanpå
där ingen sprang
ifatt, där ingen
tog, allt som
var mitt.






Fri vers av Solstorm
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-29 23:59



Bookmark and Share


    Issand. VIP
"där ingen
tog, allt som
var mitt."



den är stark. snyggt <3
2009-07-22

    Liiinahw
Jag önskar att jag kunde ta dig till
våran värld
din och min
Där finns bara
Kärlek.Vänskap.Lycka.

Varm choklad och din säng,
med stjärnfallet
Och den fina fjärilen

<3
2009-02-08

  viunderregnmolnen
snygg disposition o så ja gillar den :)
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm