Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad av mörkret

 

Det är mörkt ute

men det känns mörkare i mig

Så nu måste jag kisa

annars blir jag bländad

av mörkret där ute

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 517 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 00:16



Bookmark and Share


  Rickard Eriksson
Men även under en mörk tid finns det ljus...
det är förmodligen det som bländar dig.
2011-06-26

  Anna*
Känns igen. Mörkret blir bländande emellanåt!
2010-01-24

  Starfish-Aura
Yeah...fan vad rätt

fint

//Mjao
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad