Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

http://www.sexualbrott.se/valdtakt.htm

 




Sluta våldta

 

Du som slet av mina trosor
och kastade mig i en grav som ett fång vita rosor
du viste att jag var färdig och levande död
för du tog allt ifrån mig, mitt vardagliga bröd
färdiganvänd smutsig och inte längre hel
bara för att du för en kort stund var stel
bara för att du var ensam och behövde tröst
så var det inte okej att misshandla mina bröst

Jag låg där tyst och skakade av skräck
inte bara för att du mitt kön hade spräckt
rädslan och sveket kommer jag alltid att bära
ända sen den dagen som du mina ben sära
och jag vill att du ska få höra från någon mer än mig
att när en tjej säger nej så är det inte längre okej!

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 488 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-30 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vidrig text! Nej, inte texten, den är stark och drabbande, men innehållet. Så jävla trött på detta ständiga våldtagande!!
2011-05-08

  Anna*
Starkt av dig att skriva om detta hemska på ett sådant sätt att det riktigt känns för läsaren. Det är aldrig ok om någon säger nej.
2010-01-24

    vilgot hellros
bra skrivet!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad