Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagen om sådd och skörd

 

Att man måste skörda vad man sått
är en lag som många ej förstått

Vad än vi gör, vart än vi går
våra gärningar och fotsteg sätter spår

Och det finns inget som någonsin försvinner
Kosmos i sitt kretslopp allting återvinner

Allt som hänt finns alltså någonstans kvar
och för allt vi gör får vi en gång ta ansvar

Det är något att betänka för alla och envar

 




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 17:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förutom applåd bokmärker jag också.
2010-08-22

  Bibbi VIP
Starkt och sant verkligen men ack så ofta förbisett.
2010-08-22

  Njord
Vacker och tänkvärd rimmat
Vi vet väl alla denna sanning men förstår kanske inte hur vi ska kuna påverka?
2008-12-31

  Marie Å
Kloka ord.....
2008-12-30

    ej medlem längre
Håller med! Jag fick en bok av min dotter i present.. Den heter "Det var inte mitt fel - om konsten att ta ansvar" skriven av Ann Heberlein.
Budskapet är att det är dags att börja ta ansvar för vad vi sår.. och skördar. Vi har vant oss vid att det alltid är ngn annans fel om vårt liv inte blir bra.. gärna "samhällets" vad nu det är..
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP