Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


Ensam lycka

 

förtätad stund

vid frostnupen källa

i lycka som

svämmar över

 

har inget hem




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-30 13:12



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Så bra att du kan se det, förnimma det och förmedla det.
Fint formulerat. Applåd.
2009-01-05

  Eva Langrath VIP
Går rakt in i själen. Applåd.

Eva
2009-01-01

  Bibbi VIP
Så mycket sagt med få ord.
Applåd!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP