Foto av mig

Hjärtat svämmar över sina bräddar ibland
Minnena av min älskade lämnar mig aldrig
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig

Hjärtat svämmar över sina bräddar ibland
Minnena av min älskade lämnar mig aldrig



Du och jag i solen

 

Han och jag

min älskade och jag

gjorde det omöjliga

 

Vi flög

rakt in i solen

utan att bränna oss




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-30 13:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbar kärlek inte många förunnat. Lycka att ha sådan minnen samlade i en "blå liten ask".

Eva
2009-01-01

  Bibbi VIP
Ja, så kan det gå när man är kär.
Applåd och bokmärke.
2008-12-31

  jardan
Men å så vackra rader, tack för dessa
2008-12-30

  Sladjana Zubcevic
"Vi flög

rakt in i solen

utan att bränna oss"
Underbart skrivet!
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP