Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland står man och stampar


Dött lopp

-Hur ska man förhålla sig egentligen??

-Hur menar du?

-Ja, i allmänhet och synnerhet och överhuvudtaget.

-Att använda sitt sunda förnuft är väl alltid bra.

-Men alla har ju inte det.

-Då får man kanske ta till logiskt tänkande.

-Men alla har ju inte det.

-Då får man agera för objektets bästa.

-Men det kan ju bli dåligt för mig?

-Nu är du lite jobbig tycker jag.

-Ok, vad säger ditt sunda förnuft om nästa steg för dig nu?

-Det sunda och logiska och bästa för dig är att vi byter ämne.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver