Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är dålig, du är bra

Jag är så dålig,
du är så bra!
varje da'...
Jag är så dålig,
du är så bra.
Det är väl så det ska va?

Jag gör allt fel,
du har alltid rätt!
Hur ska jag bli hel,
när allt är så hett?

Jag bränner mig i mina tankar,
jag hör bara händer som bankar.
De bankar för att mig nå,
men mig ska de aldrig få!

Jag har lidit nog nu,
detta måste få ett slut!
Någon gång,
måste jag väl få hitta ut?

Jag vill upp till himlen,
men hur ska det gå?
Jag som inte äns kan ställa mig på tå...

Hur ska detta sluta,
när ska jag må bra?
Jag har inget att luta,
nu måste jag dra!




Fri vers av Ellin
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin