Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva eller dö?

Jag mår inte bra, när jag ligger här på sjukhussängen.
Jag kan knappt röra mig.
Plötsligt sluter jag mina ögon, allt blir svart.

Jag vaknar till, jag reser mig upp.
Jag känner mig som ny.
Men varför ser ingen mig, varför ser de inte att jag mår bra?

Jag dras tillbaka.
Jag känner ett ryck, sen är jag där igen.
Liggandes på sängen, ser ingenting.
Jag öppnar mina ögon, långsamt...
Sen möts jag av leende ansikten, sen hör jag någon ropa:
- Hon lever!




Övriga genrer av Ellin
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin