Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äkta text av min kompis...


äkta kärlek, du & jag

FINNS DU
&
FINNS JAG

FINNS KÄRLEK!

FINNS DU,
FINNS JAG,
FINNS KÄRLEK!




Fri vers av Ellin
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-12-30 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin