Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN OTROHET



Hudlös
är jag

när jag älskar
med dig

Promiskuös
och knäsvag

ger du efter
för mig

Min hänsynslöshet
när din skuldbelagda
otrohet

Du kan inte stå emot
och plötsligt är jag

ofrånkomligt

ditt äktenskaps
största hot

Din otrohet
din stora sorg

Min kärlek
min låsta borg

Och vi fortsätter
ändå älska

trots att skulden
knackar på

och vrålar hur kan
ni göra så

Det finns inga svar

på frågan varför du
ljuger och bedrar

Allt som finns är längtan
mellan två människor
som ger och tar

Livet vände i ett
andetag

plötsligt blev det
du och jag

Och vi föll så hårt
fallet var högre än
någon kunnat ana

hjärtan krossades
och blödde svårt

Lycka och sorg
vandrar alltid
hand i hand

Min glädje är förenad
med rädsla när ditt
hår rinner genom
mina fingrar

som gulddränkt sand




Fri vers av SeXara
Läst 811 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-31 08:47



Bookmark and Share


    Tommy T
Otroligt säkert diktat...
gillar särskilt:

"Min glädje är förenad
med rädsla när ditt
hår rinner genom
mina fingrar

som gulddränkt sand"
2010-11-22

    ej medlem längre
Mmmmm...superb text om förbjuden passion, det som kan drabba oss alla

Ännu ett mästerstycke av dig
2010-11-02

    blomsternätter
vacker text. intensiv med ändå lätt, på nåt vis. snyggt med rimmen som inte blev för många & som var så naturliga.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara