Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävig


och skillnaderna
mellan oss män och kvinnor
är helt ofattbar

men då kan jag ju bara
se det från mannens sida




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-31 13:09



Bookmark and Share


  jardan
Kan ju bara instämma med övriga, har önskat en facit ibland över ditt kön......Ha en riktigt bra NYårsafton, min vän !
2008-12-31

  Ola Rydberg
Snyggt
ha ett gott nytt år
mannen
2008-12-31

    sunnanvind
Ler* och önskar denne man och poet ett riktigt Gott Nytt år!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP