Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnade igår

Minns du att det regnade igår
på oss båda
där vi satt tillsammans
vid en hållplats
under samma paraply

Det var den gråaste av dagar
och molnen var fulla av gråt,
hela himlen öppnades
och regnet fanns runt om oss
men trängde inte in emellan

Minns du hur det kändes
med bara du och jag
under samma paraply
för vi var två, vi var ett
denna våta, mörka dag

Men tyvärr så vet jag också
att minnen är barn av annan tid
och att du förvisso fanns
och även jag
och att vi väntade på bussen

Men önskningar blir minnen
för paraplyerna var två
och du var inte där bredvid
ty jag stod lite längre bort
men det regnade, det gjorde det
på oss båda två igår.









Fri vers av Dionysius
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-22 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius