titel ~ Edith Södergran" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel ~ Edith Södergran


Jag har upptäckt mina dimensioner ~ det anstår mej inte att göra mej mindre än vad jag är





Hellre än att behöva begränsa mej.

Hellre än att behöva censurera  mej.

Hellre än att vara tvunga att stänga

ner vitala delar av mej själv.

Hellre än att bli deprimerad.

Hellre än att hålla inne med mej själv

tillsammans med människor

som hävdar att de älskar mej

som nåt slags alibi



Mycket hellre är jag ensam.



Tur att jag trivs så bra i mitt eget sällskap

& tillsammans med katterna & Gud... *ler*

( & poeterna! : )




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-31 17:25



Bookmark and Share


    leelee
Det går ju helt enkelt inte att göra sig mindre än man är. Man sprängs ju till sist. Inåt eller utåt.
Och det är underbart att vara med sig själv!
2009-03-24

  Cosmic Johanna
En underbar upptäckt att älska att vara med sig själv, gud
och poeterna:-) instämmer!
2009-01-06

  Lia-Lej
I ensamheten tror jag det är svårt att upptäcka sin egen storhet coh sina dimensioner!!

Texten i sig var bara bra!!
2009-01-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Värdefulla upptäckter du gör,,,,,,,,,delge oss även i nästa år,,,,,,
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP