Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske finner

 

bara så hård som krävs

för att

stå stilla i smärtan

 

så nödvändigt obeveklig

som sorgen

gjort mig

 

vägen till mitt hjärta

kanske svårare

att finna

 

du som gör det

har fått

en trogen vän

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-31 18:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att finna vägen till någons hjärta....som byggt försvarsmurar av sorg och smärta
finns bara en väg- kärlekens...suveränt vacker dikt
2009-01-01

  Njord
Kanske är det inte sorgen som gjort dig hård utan du som låtit dig bli hård av sorgen.
Vacker och sorgesam text. Men jag ser ändå hoppet i den sista strofen
2009-01-01

  Eva Langrath VIP
Så väl jag förstår vad du menar. Ett Gott Nytt År önskar jag dig.

Eva
2009-01-01

    sunnanvind
Gott Nytt År Vännen önskar jag dig! Kramar om!!!
2008-12-31

  Bibbi VIP
Det är jag helt övertygad om att "du som gör det finner en trogen vän"
"bara så hård som krävs
för att
stå stilla i smärtan"
Jag förstår det här väldigt väl.
Alldeles speciellt just idag.
Applåd och bokmärke.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP