Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter.se

Jag sitter framför datorn, vad ska jag hitta på?
Jag sitter här och tänker, hur ska det gå?
Jag klickar mig till "Internet",
och fingrarna glider lätt över tangentbordet...
bokstav efter bokstav.
Vad har hänt nu? En text kommer fram.
poeter.se, det kan man!




Övriga genrer av Ellin
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 19:35



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)mmm det går liksom per automatik!!!!Gott nytt år på dig!!!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ellin