Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PrinsOtto och vildrosen

 

vi var inte

helt unga men

tillräckligt för att

minnas en ung tid

när vi blev gamla

 

för honom

skulle jag för evigt vara

hans vildros

och han min PrinsOtto

 

"I love you forever because"

valspråket i vårt eget rike

och när vi fick mer ledig tid

skulle vi prata om allt det

vi aldrig hunnit med för att

livet alltid måste levas så fort

 

drömmen blev inte sann

 

PrinsOtto är borta

och vildrosen

har

vissnat

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-31 22:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så ligger vildrosen i vila för att om en tid skjuta nya rotskott och åter blomma på en annan kvist. Vacker text du delar med oss, gott att vila i sådana minnen.

Eva
2009-01-01

  Njord
Vildrosor brukar kunna överleva de värsta åren Så kanske en dag ett litet skott skjuter upp och en liten blomma slår ut
Ännu en vacker text om din kärlek till Otto?
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP