Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast så här efteråt känns
det lite skönt... ahhh
vi gjorde iaf uppror
men på vårt vis : ))




Angående fullt FYRVERKERIANARKI i förorten där jag bor, ha ha ha!!




Blitzkrieg så smått till & från redan 16.30 på eftermiddagen

va fan är det frågan om.......... är klockan 23, vad händer???

Förort till Örebro...... grav irritation hela kvällen som utmynnar

i ett leende till lånad grogg av grannen... & först säga åt

ungarna klockan 03.00: nu får ni LÄGGA AV!


Är det så här det är i varje förort & lägstaklassbostadsområde??...

Nyår: JAAAAA... då är det tillåtet att leva rövare... OCH DÅ

JÄVLAR SKA VI LEVA RÖVARE... & FÅ UR OSS ALLA

OUTLEVDA AGGRESSIONER  som naglar sej fast & plågar

från det gångna året.


Alltså: Krevaderna från start 23.40 till 00.40 här i Brickebacken

var inte att leka med..... det värsta jag varit med om förutom

en kanonad på vattenfestivalstävlingarna & millennieskiftet.

Kosta vad det kosta vill...... men inte ens rika Överklassen

spenderar såna summor per capita..........


Nu är klockan 5.04....... &  T O M nyss... la nån av en smäll.

Åh Gud....... imorgon är det lugn & ro i mitt bo.... tack. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2009-01-01 05:06



Bookmark and Share


    MaryMo
Hihi... elda pengar är roligt! Vadå, är det förbjudet?? :-)
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP