Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack GODE GUD!!!!!! ( 2009.. )




...... för att du inte är bokstavstrogen

& har humor & överseende.......

............ & för att det finns hopp

till och med År 2009... ahhh

( jag svänger kränger & dansar )




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-01 05:35



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Hejjar på dig!!
2009-01-01

  Michaela Dutius
Suverän
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP