Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri senryû om åldrandet

Mjuka vita pärlor
vilar mot rynkig hals -
linan brister




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-01 11:40

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    deb8
Snyggt!
2009-01-01

    Madeleine Ågren (Maduska)
Mjukt och hårt, slätt och rynkigt, livets långa pärlband ... liv och död. Strålande!
2009-01-01

  thyra
Finurligt tänkt och nedskrivit!
2009-01-01

  © anakreon VIP
Bandet bär ännu!
Måhända länge till.
Hoppas
Carl-Erik
2009-01-01

    ej medlem längre
Blott nio ord - mer behövdes inte för att berätta om livet och döden ...
2009-01-01

  Rachel Roth
otroligt stark text
talar direkt!
2009-01-01

  Gunnel Eriksson VIP
"Linan brister" låter hotfullt
2009-01-01

  Njord
PÄRL ska det vara förstås
2009-01-01

  Njord
Pärplockningsaktivitet. Fin vers
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP