Foto: Scribble" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Scribble


Ett Gott Nytt skrivarår

 

Till alla här på poeter

önskar jag

stor läslust och

skrivklåda så tangentborden glöder

 

Jag önskar Er

allt gott och att

Ni finner Era vägar

till det liv som är sant för Er

 

Här finns så mycket

samlad livskunskap att dela

så mycket varm gemenskap

så goda vänner

 

Må detta bli

ett utvecklande år

ett kärleksfullt år

även om världen lider

 

Poet skribent författare

kalla Dig vad Du vill

men skriv så att

orden får vingar

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-01 11:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
tack det samma!
2009-01-03

  Erik L
Detsamma tillönskas självfallet dig!
2009-01-03

    Melona
ja, ett gott fint år till dig med
önskar jag dig...
2009-01-02

  Sladjana Zubcevic
"Poet skribent författare

kalla Dig vad Du vill

men skriv så att

orden får vingar"
Underbart skrivet min vän.
Gott Nytt År!
2009-01-01

  Bibbi VIP
Innerligt tack och detsamma till Dig själv!
"Ett kärleksfullt år
även om världen lider"
är också min önskan.
Bokmärke.
2009-01-01

    Erika H
En varm önskan som jag verkligen kan instämma i.

Till oss alla... ett år fullt av skrivarlust och läsbefrielse.

Tack så mycket, fina du.
2009-01-01

  Eva Langrath VIP
Underbar önskan som jag tackar för och önskar detsamma till dig.

Eva
2009-01-01

  Njord
Gott Nytt skrivarår till dig också
2009-01-01

    ej medlem längre
Tack för den hälsningen, bra skrivet! kram
2009-01-01

  Yvonne
Fint skrivet och vacker bild. Önskar dig God Fortsättning!
2009-01-01

  Lejonhjärtas poesi
En underbar nyårsönskan som jag till fullo skriver under på, Gott Nytt År till Dig!
2009-01-01

  Michaela Dutius
En önskan jag tar emot och skriver under på- Gott Nytt skrivarår till dig också
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP