Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl. 19.40

 

Min älskade har om en stund

varit borta i ofattbara

tre år och tre månader

idag

är det vår förlovningsdag

tjugofyra år

 

Lyckoruset följer mig när

sorgens mörker skingras




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-01 17:52



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vackra ord om dig och din älskade.
2009-01-03

  Sladjana Zubcevic
"Lyckoruset följer mig när

sorgens mörker skingras"
Kram min vän.
2009-01-01

  Bibbi VIP
Ännu ett mirakel Ulla att Du kan uppleva "lyckoruset"
2009-01-01

  Njord
Underbart att ändå lyckan kan finnas där inne trots all saknad och sorg
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP