ett ensamt nyårsfirande som var riktigt skönt för mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ensamt nyårsfirande som var riktigt skönt för mig


En stilla skål

 

 

längs en tyst och stilla horisont

bryts mörkret av fyrverkerierna

 

visst saknar jag er alla

men ändå inte

 

för inatt är det bara jag

med brister och fel

 

som möter en ny tid

 




Övriga genrer av emilf77
Läst 456 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-01 18:43



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas din nya tid blir god.
Jag saknar dig här på
Poeter.se
2009-01-11

  Bjarne Nordbö
Höjet mitt glas till dig broder.
2009-01-03

  Jaramald VIP
Det är bra att få reflektera över självet ibland! Saker
kan bli rätt självklara då!
2009-01-03

  Eylin
Gott nytt...

vi har nog alla våra brister dock?

Ha de fint
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77