Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrik som skär...


Skrik

Av ett litet barn som en jävel ur ens inre liv som skriker i äns huvud som ekar som ett i hålligt träd som du ser sussa i vinden,löven faller å åter trädet slår ut precis som mitt barn så slår du ut igen med glädje för att man ska orka gå vidare,vacker du blir å glad jag blir av ett lende av dej som skinner när du inte ekar i mitt huvud,men vilken lycka att du är min, min son. Mamma älskar dej så otroligt mycke tack att du ville stänna hos oss.




Fri vers av isa Larsson
Läst 391 gånger
Publicerad 2009-01-01 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson