Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ok ok... tennyson... all respect
men lite omväxling...



Nyårsklockan av Hallgren ~ Viva 2009!









Må 2009 vänligheten sprida sej över Jorden.

Må kurage & medmänsklighet styra våra tankar & handlingar.

Må vi anamma ljuset inom oss själva & varandra.

Må vi bli mogna nog att kunna förlåta & försonas.




Må vi få inspiration till att skapa meningsfulla relationer.

Ge oss mod till att bryta ny okänd mark, ta initiativ.

Befria oss från de destruktiva rädslornas bojor & nojor.

Tillsammans kan vi skapa glädje.




Må vi också hitta rimliga uttryck för vår heliga vrede

& våra upplagrade aggressivitet.

Att bråka är inte farligt, om sanningen är syftet.

Innanför dimmorna skimrar det alltid...




Må också varje människa kräva sin ensamhets syre,

sätta gränser omkring sej av nödvändig integritet.

Må vi alla fatta att Kärleken är Gud.

Må vi skratta... gråta..... leka... & dansa vidare.




Må du & jag & alla ~ älska.

Tycka om.

Lite god mat.

Humor & hudkontakt.

Jag lovar vi kommer långt.






Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-02 02:51



Bookmark and Share


  walborg
Sparar som bokmärke inför Nyåret 2010 och tackar Dig kloka poet som skrivit detta!
2009-12-18

  stenhur VIP
Just nu är det inte nytt år
det kommer en vår
men denna visdom består!
2009-05-13

  Johan Bergstjärna VIP
2 kommentarer från första publiceringen:

Mannagryn
Tennyson, släng dig i väggen!
Mycket i den här som välbehövligt går
rakt in. Bravo!


******************************

Lia-Lej
Mycket bra, något annat finns inte att
säga!!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP