Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var jävligt glad för att... ( allt )

 


... HISTORIEN existerar...................................

.................... annars hade inte du existerat.

Var glad över att dina lungor andas.

Var glad att ditt hjärta slår.

Jag bryr mej inte om ditt skitsnack.

Du hallucinerar, du har vistats för länge därute

bland dom andra sömngångarna.

Ja... jag tänker bosätta mej i ett torp

utan el & vatten, jag kommer att skriva

bättre då..... ja jag kommer att vara hos dej

när mörkret tycks ogenomträngligt.

Ja... du har en uppgift i världen:

att bli den du är...... & att sprida ljus

starkare än solens med din blotta närvaro.

Mänskligheten är en enda kropp, vad du gör

mot dej själv, eller tillåter någon att göra mot dej,

det gör du mot alla människor, ja & djuren också

& växterna....... allt.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 03:39



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Starkt, blåste av stolen inför dessa ord...

måste bokmärkas....

och avnjutas en annan dag igen, som en påminnelse om livets mening.

Denna är en pärla som de flesta tyckts missat.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP