Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något om din Integritet käre medborgare.




Om du vill behålla din Integritet.

Well... gå ner & ställ dej på spåret.

Men det vill du ju inte.

Så fortsätt lev då.

& behåll så mycket du kan av Lågan.

Världen kommer att förändras

eftersom den håller på att blow to shit.

Men hur ska du förändra dej?

Stå inte där & se dum ut.

Andas det ljus du är gjord utav.

Var det du är.

Skrik.

Uppför dej inte.

Uppför dej.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP