Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänker du hantera din situation ( pesten )





Den som inte s e r är sjuk

Dom som inte ser dej är sjuka

Stäng av dom

Låt dom inte hållas med sin

smittsamma sjukdom

Godtyckligheten går över klotet

Så mycket värre än pesten

Hur tänker du hantera

din situation?




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-01-02 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP